Αρχική σελίδα » Προβολή νέων

Προβολή νέων

26.11.2020

Οκτώ νέοι Η/Υ στην Κεντρική Βιβλιοθήκη της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Δελτίο Τύπου και Φωτοθήκη

Δελτίο Τύπου

Η Θεολογική Σχολή εκσυγχρονίζει τις υποδομές της και αναβαθμίζει τις παρεχόμενες προς το διδακτικό προσωπικό, τους ερευνητές και τους φοιτητές υπηρεσίες με την προμήθεια και εγκατάσταση οκτώ (8) νέων ηλεκτρονικών υπολογιστών που αποτελούν δωρεά της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου.

Πρόκειται για μία ενέργεια, η οποία αναδεικνύει το αμέριστο ενδιαφέρον της ανωτέρω Ιεράς Μονής για το ανθρώπινο δυναμικό της Σχολής μας και ταυτόχρονα αποδεικνύει ότι οι επιτυχημένες πρωτοβουλίες του τ. Κοσμήτορα κ. Απόστολου Β. Νικολαΐδη υλοποιούνται σε αγαστή συνεργασία με το νέο Κοσμήτορα.

Σε μία εξαιρετικά σύνθετη εποχή, και ενώ η χώρα τελεί υπό την απειλή του κορονοϊού, η απόκτηση των οκτώ νέων ηλεκτρονικών υπολογιστών συνιστά μία αχτίδα φωτός, καθώς  αφενός συνδράμει στην πραγματοποίηση επιστημονικής έρευνας σε ένα περιβάλλον πιο ασφαλές, με εξασφάλιση των απαιτούμενων αποστάσεων και αφετέρου παρέχει τη δυνατότητα αξιοποίησης των πιο σύγχρονων τεχνολογιών για την προαγωγή της έρευνας.

Η Κοσμητεία της Θεολογικής Σχολής εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες τόσο προς τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Πανοσ. Αρχιμ. κ. Εφραίμ, όσο και προς τον τ. Κοσμήτορα κ. Απόστολο Β. Νικολαΐδη για την αγάπη και μέριμνα που επέδειξαν έναντι αυτής.

Εκ της Κοσμητείας